10 Adet 1 Litre Taş Baskı Soğuk Sıkım Naturel Birinci Yemeklik Zeytinyağı
Taş Baskı Zeytinyağı
Zeytinin taş değirmende ezilerek hiçbir kimyasal işleme uğramadan üretilmiş zeytinyağıdır.
Soğuk Sıkım Zeytinyağı
Soğuk sıkım metodunda zeytinyağı üretim aşamasında kullanılan suyun sıcaklığı 27 C’yi geçmemektedir. Böylece faydalı vitamin ve mineralleri ölmemiş, daha az miktarda fakat kaliteli bir zeytinyağı üretilmiş olur.
Kullanımı
Sıcak yemeklerde kullanımı önerilir. Besin değeri çok yüksektir.
Asit Oranı
0,8 ile 2,0 arasındadır.
Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
Zeytinyağı +5 C'nin altında donabilir. Tekrar çözülmesi kalitesini etkilemez. Gün ışığı ve ısıdan korunması tavsiye edilir. Ürünlerimizde tavsiye edilen tüketim tarihi ve parti seri nosu ambalajların üzerine işlenmiştir.
Attention Please:
Protect from heat and light.
Neden Ayvalık Zeytinyağı
Ayvalık, dünyada Alp Dağları’ndan sonra en büyük oksijen rezervine sahip olan Kaz Dağları’nın havası ile beslenmektedir. Denizden gelen poyraz ve lodos rüzgârları zeytinin daldaki gelişimini olumlu yönde etkilemektedir.
Tüm bu faktörler birleştiğinde Kalitesi dünya arenasında kabul görmüş kendine has meyve aromasına sahip üstün kalitede bir zeytinyağı üretilmektedir.
Siparişiniz sağlam bir şekilde ambalajlanarak gönderilir.
Ürünlerimiz firmamızın garantisi altındadır.