Badem Dolgulu Zeytin
Yeşil zeytinlerden üretilen zeytin çeşidimizdir. Su, tuz ve limon tuzu ile fermantasyon yöntemiyle elde edilir. Daha sonra çekirdeği çıkartılarak içine badem yerleştirilir. Kendine özgü tadı ile beğenilen ürünlerimiz arasında yer almaktadır.
Net Ağırlık: 660 CC
Süzme Ağırlık : 400 CC
İçindekiler
Çekirdeksiz Yeşil Zeytin, Badem, İçme Suyu, Yemeklik Tuz, Limon Tuzu, Kalsiyum, Bitkisel Yağ,
Dikkat edilmesi gereken hususlar
Salamura suyun üzerindeki zeytinyağı eksildikçe 1 çorba kaşığı ilave edilmesi gerekmektedir.
Ürünü kullanırken tahta kaşık kullanılması tavsiye edilir.
Serin yerde, güneş ışığına maruz bırakılmadan saklanmalıdır.
Zeytin kavanozu açıldıktan sonra 2 ay içerisinde tüketilmelidir.
Attention Please
After the jar is opened, store it in the fridge. Take out the amount you will eat with a wooden spoon. Protect from heat.
Neden Ayvalık Zeytinyağı
Ayvalık, dünyada Alp Dağları’ndan sonra en büyük oksijen rezervine sahip olan Kaz Dağları’nın havası ile beslenmektedir. Denizden gelen poyraz ve lodos rüzgârları zeytinin daldaki gelişimini olumlu yönde etkilemektedir.
Tüm bu faktörler birleştiğinde Kalitesi dünya arenasında kabul görmüş kendine has meyve aromasına sahip üstün kalitede bir zeytinyağı üretilmektedir.
Siparişiniz sağlam bir şekilde ambalajlanarak gönderilir
Ürünlerimiz firmamızın garantisi altındadır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!