Limon Dolgulu Zeytin
Yeşil zeytinlerin çekirdeği çıkarıldıktan sonra içlerine limon kabuğu konulmaktadır. Limon ve tuz eklendikten sonra ürünümüz tüketime hazır hale gelir.
Net Ağırlık: 660 CC
Süzme Ağırlık: 400 CC
İçindekiler
Çekirdeksiz Yeşil Zeytin, Limon Kabuğu, İçme Suyu, Yemeklik Tuz, Limon Tuzu, Kalsiyum, Bitkisel Yağ
Dikkat edilmesi gereken hususlar:
Salamura suyun üzerindeki zeytinyağı eksildikçe 1 çorba kaşığı ilave edilmesi gerekmektedir.
Ürünü kullanırken tahta kaşık kullanılması tavsiye edilir.
Serin yerde,güneş ışığına maruz bırakılmadan saklanmalıdır.
Zeytin kavanozu açıldıktan sonra 2 ay içerisinde tüketilmelidir.
Attention Please
After the jar is opened, store it in the fridge. Take out the amount you will eat with a wooden spoon. Protect from heat.
Neden Ayvalık Zeytinyağı
Ayvalık, dünyada Alp Dağları’ndan sonra en büyük oksijen rezervine sahip olan Kaz Dağları’nın havası ile beslenmektedir. Denizden gelen poyraz ve lodos rüzgârları zeytinin daldaki gelişimini olumlu yönde etkilemektedir.
Tüm bu faktörler birleştiğinde Kalitesi dünya arenasında kabul görmüş kendine has meyve aromasına sahip üstün kalitede bir zeytinyağı üretilmektedir.
Siparişiniz sağlam bir şekilde ambalajlanarak gönderilir.
Ürünlerimiz firmamızın garantisi altındadır.
Merhaba. Dolgulu zeytinlerinizi severek tüketiyoruz. Merak ettik, acaba dolgulu olarak kullandığınız yeşil zeytinleri dolgusuz olarak da ayrıca satıyor musunuz?
Çağla GÜL | 07/02/2024