Zeytin yaprağı, doğal bitkisel antibiyotik ve antioksidan olması nedeniyle hastalıklardan korunma ve hastalıkların tedavisinde etkin rol oynayabilir. Zeytin yaprağında bulunan"oleuropein" ve "eleonik" asit aktif bileşiklerinin antimikrobiyal ajan olarak görev yaptığı bilimsel araştırmalarca kaydedilmiştir. Bu maddelere bağlı olarak zeytin yaprağı çayı, ile vücuda giren mikropları, vücudun doğal bağışıklık sistemi tepki gösterinceye dek yavaşlatır.
Net: 100 gr
İçindekiler:
Zeytin Yaprağı Kuru, serin ve direkt güneş ışığı almayan yerde saklayınız.
Faydaları ;
·Anti bakteriyel olarak kullanılır
·Antibiyotik özelliği vardır
·Bağışıklık sistemini güçlendirir
·Kan basıncını düşürür
·Kan şekerini düşürür
·Kötü kolesterolü düşürür.
Kullanımı: Taze kaynamış suya bir kaşık atın ve 3 dakika demlenmeye bırakın. Zeytin yaprağı çayı ince bir dilim limon ve diğer bitkisel çaylarla karıştırılıp değişik lezzetler elde edilebilir. Günlük 3 veya 4 fincan önerilen miktarıdır.
Attention Please:
Put 1 spoonful into freshly boiled water and let it steep for 3 minutes. The recommended daily amount is 3 or 4 cups.